Bed and Breakfast

Wanneer u van ver komt, of er gewoon graag eens helemaal uit wilt zijn, biedt Beeld-element de mogelijkheid om alleen of met uw eigen gezelschap, het creatieve aanbod te combineren met logies en/of maaltijdservice. Verder is het mogelijk bij een overnachting onze luxe wellness-voorzieningen (sauna en spa) te huren.

 

Bed and Breakfast bij praktijk- atelier beeld-element te RillandBed and Breakfast bij praktijk- atelier beeld-element te Rilland

Bed and Breakfast bij praktijk- atelier beeld-element te RillandBed and Breakfast bij praktijk- atelier beeld-element te RillandPraktijk- atelier beeld-element te RillandPraktijk- atelier beeld-element te RillandBed and Breakfast bij praktijk- atelier beeld-element te RillandBed and Breakfast bij praktijk- atelier beeld-element te Rilland

(Foto’s in volgorde: atelier met veranda; zithoek van gastenverblijf; atelier-werkplaats; gebouw gastenverblijf)

 

In het vrijstaande gastenverblijf met aparte wc, eigen kleurrijke badkamer met voetenbad kunt na een middag creatief inspannen, heerlijk op eigen gelegenheid onthaasten in de sfeer van 1001 nacht.

Het logement heeft een knus 2-persoons-bed dat uitkijkt op de sterrenhemel. Beide zitbanken kunnen naar wens worden omgebouwd tot fijne 1-persoons-bedden. De ruimte is verder voorzien van een koelkast, magnetron, senseo-koffiezetapparaat en een waterkoker. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. 

Het is mogelijk onze wellness voorzieningen te huren voor de duur van uw verblijf.

Hiervoor hoeft u zelf helemaal niets mee te nemen want het gebruik van handdoeken, badjassen en slippers zit bij de huurprijs inbegrepen.

Rilland is een prima uitvalsbasis voor diverse uitstapjes:

Op de dijk van de Westerschelde kunt u een heerlijke fietstocht maken langs pittoreske dorpjes. Wandelt u graag? Dan kunt u naar een van de vele Zeeuwse stranden of naar het natuurgebied op de Brabantse wal. Wellicht gaat u liever een historische stad bekijken? De Markiezenstad Bergen op Zoom ligt op slechts een autokwartier afstand en de steden Antwerpen, Goes, Tholen of Middelburg zijn in een half uur aan te rijden.

 

Prijzen voor een arrangement: 

-Logies per nacht voor 1-persoon   € 50-

-Logies per nacht voor 2 personen  € 70,-

-Logies per nacht 3 tot 4 personen  € 90,-

-Zeeuws boeren-ontbijt € 10,00 p.p.

-Picknickmand of lunch € 10,00 p.p. (vanaf 2 personen)

-Warme maaltijd € 15,- p.p. (in overleg; wat de pot schaft.)

-Gebruik van buiten-Spa € 7,50 p.p. per uur

-Wellness voorzieningen (Spa en Sauna) € 15,00,- p.p. (vanaf 2 personen: voor 3 uur vrij gebruik) 

UA-26212536-1