www.beeld-element.nl  Carola Mussche met handgemaakte sjamanentrommel.www.beeld-element.nl Carola Mussche met handgemaakte sjamanentrommel.

Lorelei festival 2019

De Tzolkin-astrologie van de oude Maya's.

Na 2 heerlijke zomer-rondes als aanbieder van creatieve workshops (oceandrums en krachtvoorwerpen maken), voelt de tijd nu rijp om een heel andere passie van mijzelf te gaan belichten. De wijsheid van de oude Maya's.

De Maya's waren in staat de samenhang tussen het universum, de aarde en de mensheid te ervaren en te coderen in een heilige kalender. De Tzolkin vertegenwoordigt de universele orde. Het omvat het weefpatroon van de schepping, los van tijd en ruimte. Door zijn getallenrelaties en archetypische zeggingskracht openbaart de Tzolkin de herinnering aan de bron van Al-Wat-Is. Het wachtwoord om deze code te ontsluiten is liefde.

Zoals de westerse astrologie met zijn 12 sterrenbeelden je iets kan vertellen over jouw persoonlijkheid, zo kan de Tzolkin jou bewust maken van jouw persoonlijke levensplan. Wanneer wij vrouwen onszelf leren afstemmen op de natuurlijke tijd, gaan er magische poorten open. Er zijn 260 toegangspoorten tot de gehele Tzolkin matrix. Ieder mens heeft bij zijn geboorte een sleutelcombinatie van de energetische imprint van zijn innerlijke kracht en potentieel meegekregen. De Tzolkin is het kompas om de weg te lezen waarlangs je op aarde bent gekomen, te ervaren waar je nu staat en te zien waar jouw uiteindelijke bestemming ligt. Je galactische signatuur.

De 260 dagen van de Tzolkin kalender wordt cyclisch opgebouwd uit 13 maantonen en 20 Zonnezegels en het natuurlijk ritme wordt bepaald door de 4 kleuren van de 4 windrichtingen. Daarnaast wordt elke zonnezegel op zijn levenspad begeleid door vier (kin) partners. Dit zijn:

*De gids kracht; wijst je de weg. Gaat je altijd voor op je pad.

*De analoge kracht; staat pal aan je zijde om je waar nodig te ondersteunen.

*De verborgen kracht; deze zorgt voor verrassingen en brengt je tot nieuwe inzichten.

*De uitdagende kracht; dit is je tegenpool. Hij versterkt je geheugen en daagt je uit.

Volgens de Maya is iedereen uniek en heeft ook een unieke taak op aarde. Jij hebt als ziel een bepaalde energie. De schepping vraagt van ons om het talent, het geschenk dat je bent, te leven. Leef de natuurlijke tijd!

 

Tzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te RillandTzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te Rilland  Tzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te RillandTzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te Rilland  Tzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te RillandTzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te Rilland  Tzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te RillandTzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te Rilland

 Hunab K'u: "In den beginne was er de leegte....gevuld met eindeloze mogelijkheden...waarvan jij er een bent."

 

De Tzolkin-Consulten:

Wees welkom op het Lorelei-zomerfestival! Mijn zwart-geblokte tipi tent vind je op het verwen-en healingveld. Voor mijn tent vind je een boek waar je jouw geboortedatum (en liefst ook de tijd van geboorte) kunt noteren en tegelijkertijd een tijd kunt reserveren voor het consult. Om jouw kosmogram voor het maxi-consult te berekenen en beschrijven heb ik circa een uur voorbereidingstijd nodig! Teken dus aub alleen in als je ook echt een consult wilt ontvangen. Een mini-consult berekenen kost mij geen extra tijd en kan vaak tussendoor. 

Er zijn 2 opties voor een Tzolkin-consult:

* Mini-consult: Duur 15-20 minuten. Hierbij geef ik uitleg over de betekenis van jouw zonnezegel en gids.           Kosten: E5,- inclusief een kompaskaart met een wijsheid en praktische oefening van jouw zonnezegel. 

* Maxi-consult: Duur 60 minuten (+ extra 60 min. voor het berekenen en opstellen van jouw Maya-horoscoop).  Hierbij geef ik uitleg over de betekenis van jouw zonnezegel in relatie tot de toon van jouw maan-energie en de 4 basiskleuren. Verder beschrijf ik jouw 13-voudige geboortepad (wavespell) en ook jouw gids en kin-partners.  Kosten: E25,- inclusief een kaart van jouw zonnezegel en jouw complete spirituele kompas op schrift.

 

Een gratis soulcollage maken nav het Tzolkin consult?

Omdat mijn intentie die van de blauwe aap is (het magische kind) en mijn vak beeldende therapie betreft; nodig ik iedereen die het maxi-consult heeft ontvangen, uit om na afloop een soulcollage te creëren naast mijn tent. Een soulcollage is een persoonlijke expressie van jouw spirituele kompas op een compact formaat karton. 

Laat je inspireren door jouw zonnezegel, jouw toon van energie en de helende kleur van jouw levenspad.

N.B Deze optie geldt alleen bij mooi weer als ik mijn tijdschriften, lijm en verfmaterialen buiten kan neerzetten! Neem zoveel tijd als je nodig hebt en op een moment dat het jou uitkomt! Dat kan meteen na afloop van het consult zijn maar ook op een andere dag van het festival. Wanneer de energie voor jou kloppend is.

 

Zie voor verdere informatie en creatieve mogelijkheden de pagina Tzolkin op mijn website.

 

In Lak'ech (=Maya voor; 'Ik ben een andere jij')

UA-26212536-1